Noedels met Peultjes en Kipfilet

Noedels met Peultjes en Kipfilet
Ingrediënten: noedels, 200 gram peultjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 125 gram taugé, gemberpoeder, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels zoete chilisaus,

Voor deze noedels snij je eerst 200 gram peultjes over de lengte doormidden, snipper je 1 ui, hak je 1 knoflookteentje fijn en snij je 1 kipfilet in blokjes. Verwarm de noedels zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak in de hete olie de ui met de knoflook tot de ui glazig is. Voeg dan de kipfilet toe en bak dit mee tot de kipfilet een bruin kleurtje krijgt. Doe er dan peultjes, 125 gram taugé en naar smaak gemberpoeder bij. Roerbak dit een minuut of 2 mee. Schep er dan de “gare” noedels door met 2 eetlepels sojasaus. Bak dit een minuut of 2. Roer er als laatste nog 2 eetlepels zoete chilisaus door en serveer! Op je bord kan je er, als je het lekker vindt, nog wat gebakken uitjes over strooien. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat