Noedels met Peultjes en Kipfilet

Noedels met Peultjes en Kipfilet

Ingrediënten: noedels, 200 gram peultjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 125 gram taugé, gemberpoeder, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels zoete chilisaus,

Voor deze noedels snij je eerst 200 gram peultjes over de lengte doormidden, snipper je 1 ui, hak je 1 knoflookteentje fijn en snij je 1 kipfilet in blokjes. Verwarm de noedels zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak in de hete olie de ui met de knoflook tot de ui glazig is. Voeg dan de kipfilet toe en bak dit mee tot de kipfilet een bruin kleurtje krijgt. Doe er dan peultjes, 125 gram taugé en naar smaak gemberpoeder bij. Roerbak dit een minuut of 2 mee. Schep er dan de “gare” noedels door met 2 eetlepels sojasaus. Bak dit een minuut of 2. Roer er als laatste nog 2 eetlepels zoete chilisaus door en serveer! Op je bord kan je er, als je het lekker vindt, nog wat gebakken uitjes over strooien. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel