Wraps met Kip, Paprika en Limoen

Wraps met Kip, Paprika en Limoen
Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 rode ui, 1 limoen, oregano, zout, peper, tortilla wraps,

Snij hiervoor 1 kipfilet in blokjes, 1 rode en 1 gele paprika in stukjes en snipper 1 rode ui. Doe dit alles in een kom. Rasp de schil van 1 limoen en voeg dat bij de kipfilet. Pers het sap van de limoen er bovenuit en schep er nog wat oregano (naar smaak) door. Meng er ongeveer 1 eetlepel olie door. Breng op smaak met zout en peper. Bak het kipfilet-paprikamengsel bruin in een hete grilpan. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron of in een koekenpan (etc..). Doe de gegrilde kipfilet en paprika op de wraps en rol ze op. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat