Wraps met Kip, Paprika en Limoen

Wraps met Kip, Paprika en Limoen

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 rode ui, 1 limoen, oregano, zout, peper, tortilla wraps,

Snij hiervoor 1 kipfilet in blokjes, 1 rode en 1 gele paprika in stukjes en snipper 1 rode ui. Doe dit alles in een kom. Rasp de schil van 1 limoen en voeg dat bij de kipfilet. Pers het sap van de limoen er bovenuit en schep er nog wat oregano (naar smaak) door. Meng er ongeveer 1 eetlepel olie door. Breng op smaak met zout en peper. Bak het kipfilet-paprikamengsel bruin in een hete grilpan. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron of in een koekenpan (etc..). Doe de gegrilde kipfilet en paprika op de wraps en rol ze op. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel