Tagliatelle met Biefstuk

Tagliatelle met Biefstuk
Ingrediënten: tagliatelle, zout, 1 biefstuk, peper, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, 1 blikje tomatenpuree, 2 theelepels mosterd, 2 eetlepels crème fraiche,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Snij een biefstuk in reepjes en bak de reepjes in de olie bruin, doe er dan ook zout en peper op. Als de biefstukreepjes bruin zijn schep je ze uit de pan. Fruit in de overgebleven olie 1 fijngesnipperde rode ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg dan 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe en roerbak dit een minuut of vier mee tot alle vocht uit de champignons verdampt is. Voeg dan 1 klein blikje tomatenpuree en bak dit kort mee. Voeg nog 2 theelepels mosterd toe en haal het geheel dan van het vuur af. Roer als laatste nog 2 eetlepels crème fraiche door het geheel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat