Subway in Ede

Subway club Subway Italian bmt

Subway spicy italian

In de omgeving is weer een nieuwe Subway geopend en deze vestiging hebben we uitgeprobeerd. Michel had een Subway Club genomen, een broodje met rosbief, kalkoen, ham en kaas met saus en groente naar keuze. Britt nam haar favoriet de Italian BMT een broodje met salami, peperoni, ham en kaas en ook met saus en groente naar keuze, zelf had ik de Spicy Italian een broodje met peperoni, salami en kaas en ook met groente en saus naar keuze.

Subway Ede
Vendelstraat 6
6711 AL Ede
Tel: 0318-610207


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel