Italiaanse Pannenkoekrolletjes met Spinazie

Italiaanse Pannenkoekrolletjes met Spinazie
Ingrediƫnten: 1 pak Koopmans pannenkoekenmix eier, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 blik tomaatblokjes, 600 gram spinazie, mozzarella,

Bak met pannenkoekmix (wij hadden de eier-variant) van Koopmans ongeveer 10 pannenkoeken. Bak in een koekenpan 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en naar smaak tijm tot de ui glazig is. Voeg dan 1 blikje tomaatblokjes toe en warm de saus goed door. Doe de tomatensaus in een ovenschaal. Slink in een wok met wat olie 600 gram verse spinazie. Als de spinazie geslonken is dan beleg je de pannenkoeken met de spinazie. Rol de pannenkoeken goed op en snijd ze in drieeen. Zet de pannenkoekrolletjes in de tomatensaus en strooi er stukjes mozzarella over. Zet de ovenschaal nu voor een minuut of 20 in de voorverwarmde oven op 175 graden (hetelucht). Daarna kan je aanvallen! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat