Italiaanse Pannenkoekrolletjes met Spinazie

Italiaanse Pannenkoekrolletjes met Spinazie

Ingrediënten: 1 pak Koopmans pannenkoekenmix eier, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 blik tomaatblokjes, 600 gram spinazie, mozzarella,

Bak met pannenkoekmix (wij hadden de eier-variant) van Koopmans ongeveer 10 pannenkoeken. Bak in een koekenpan 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en naar smaak tijm tot de ui glazig is. Voeg dan 1 blikje tomaatblokjes toe en warm de saus goed door. Doe de tomatensaus in een ovenschaal. Slink in een wok met wat olie 600 gram verse spinazie. Als de spinazie geslonken is dan beleg je de pannenkoeken met de spinazie. Rol de pannenkoeken goed op en snijd ze in drieën. Zet de pannenkoekrolletjes in de tomatensaus en strooi er stukjes mozzarella over. Zet de ovenschaal nu voor een minuut of 20 in de voorverwarmde oven op 175 graden (hetelucht). Daarna kan je aanvallen! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel