Gehaktrol met Roomkaas en Wortel

Gehaktrol met Roomkaas en Wortel
Ingrediënten: 400 gram gehakt, 1 theelepel mosterd, 2 eetlepels paneermeel, 1 ei, 1 ui, peper, zout, kruidenroomkaas, 1 wortel,

Meng 400 gram gehakt met 1 theelepel mosterd, 2 eetlepels paneermeel, 1 ei,1 fijngesnipperde ui, peper en zout. Leg het gehakt in een vierkante lap van ongeveer 1 centimeter dik op aluminiumfolie. Smeer op het gehakt kruidenroomkaas (lekker dik). Rasp een wortel en leg dit op de kruidenroomkaas. Vouw het gehakt over de kruidenroomkaas en wortel met behulp van de aluminiumfolie. Leg de gehaktrol zonder de aluminiumfolie in een cakeblik en zet het voor ongeveer 50 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden (hetelucht). Als de gehaktrol uit de oven komt snijdt je het in plakjes. Serveer het met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat