Gehaktrol met Roomkaas en Wortel

Gehaktrol met Roomkaas en Wortel

Ingrediënten: 400 gram gehakt, 1 theelepel mosterd, 2 eetlepels paneermeel, 1 ei, 1 ui, peper, zout, kruidenroomkaas, 1 wortel,

Meng 400 gram gehakt met 1 theelepel mosterd, 2 eetlepels paneermeel, 1 ei,1 fijngesnipperde ui, peper en zout. Leg het gehakt in een vierkante lap van ongeveer 1 centimeter dik op aluminiumfolie. Smeer op het gehakt kruidenroomkaas (lekker dik). Rasp een wortel en leg dit op de kruidenroomkaas. Vouw het gehakt over de kruidenroomkaas en wortel met behulp van de aluminiumfolie. Leg de gehaktrol zonder de aluminiumfolie in een cakeblik en zet het voor ongeveer 50 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden (hetelucht). Als de gehaktrol uit de oven komt snijdt je het in plakjes. Serveer het met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel