Broccoli met Pasta uit de Oven

Broccoli met Pasta uit de Oven

Ingrediënten: farfalle, 1 broccoli, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, ui, 1 blik tomaatblokjes, paneermeel, geraspte oude kaas,

Kook de farfalle al-dente en 1 in roosjes gesneden broccoli beetgaar. Doe dit in een ovenschaal. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en naar smaak tijm tot de ui glazig is voeg hieraan toe 1 blikje tomaatblokjes en warm dit even goed door. Giet de tomatensaus over de broccoli en farfalle. Strooi er dan paneermeel en geraspte oude kaas over. Gratineer het geheel voor ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden (hetelucht). Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel