Broccoli met Pasta uit de Oven

Broccoli met Pasta uit de Oven
Ingrediƫnten: farfalle, 1 broccoli, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, ui, 1 blik tomaatblokjes, paneermeel, gerapste oude kaas,

Kook de farfalle al-dente en 1 in roosjes gesneden broccoli beetgaar. Doe dit in een ovenschaal. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en naar smaak tijm tot de ui glazig is voeg hieraantoe 1 blikje tomaatblokjes en warm dit even goed door. Giet de tomatensaus over de broccoli en farfalle. Strooi er dan paneermeel en geraspte oude kaas over. Gratineer het geheel voor ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden (hetelucht). Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat