Cake met Kip

Cake met Kip

Ingrediënten: 1 sjalotje, 1/2 gesnipperde ui, 1 kipfilet, zout, peper, dragon, 150 gram bloem, 3 eieren, 1 zakje instantgist, 100 ml bloem, 125 ml melk, 100 gram geraspte oude kaas,

Bak hiervoor in wat olie 1 fijngesnipperde sjalotje en 1/2 fijngesnipperde ui glazig, voeg hieraantoe 1 in kleine blokjes gesneden kipfilet en bak de kipfilet bruin. Breng het op smaak met zout en peper en roer er naar smaak dragon door. Haal het kip-uimengsel van het vuur af. Maak dan het cakebeslag. Klop 150 gram bloem, 3 eieren en 1 zakje instantgist tot een geheel met een garde en voeg dan 100 ml zonnebloemolie en 125 ml melk toe. Klop het goed door en dan roer je er 100 gram geraspte oude kaas en het kip-uimengsel door. Giet het beslag in een cakevorm (deze hoeft niet ingevet te worden!) en zet de cakevorm in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 45 tot 50 minuten. Serveer de Cake met Kip met een lekkere salade. Eet smakelijk!


1 reactie op “Cake met Kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel