Brood met Gehakt en Paprika

Brood met Gehakt en Paprika
Eigenlijk had dit een gevuld brood moeten worden maar het is helaas niet geheel gelukt. Doordat het gehakt te warm, of te vettig was vielen er gaten in het brooddeeg. Daarom alles er maar doorheen gekneed en alsnog was het een lekker brood.

Ingrediënten: 400 gram witte broodmix, oregano, tijm, 300 gram gehakt, 1 ui, 1 groene paprika, 1/2 potje Casa Fiesta Mexian BBQ sauce,

Maak voor dit brood 400 gram witte broodmix aan zoals staat op de verpakking. Voeg aan het einde nog oregano en tijm naar smaak toe en kneed het door. Bak in een hete wok 300 gram gehakt rul. Als het gehakt bruin is voeg je er 1 fijngesnipperde ui en 1 gesneden groene paprika toe. Bak dit een minuut of 5 mee en voeg dan een half potje Casa Fiesta Mexian BBQ sauce toe. Warm het nog even goed door. Laat het iets afkoelen en kneed het dan door het brooddeeg (of probeer er een gevuld brood van te maken). Zet het brood in de voorverwarmde oven op 200 graden (hetelucht) en bak het voor een minuut of 30 a 40. Serveer het brood warm. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel