Farfalle met Kipfilet, Peer en Prei

Farfalle met Kipfilet, Prei en Prei
Ingrediënten: farfalle, zout, 100 gram katenspek, 1 kipfilet, 1 prei, 125 ml kookroom, oregano, tijm 4 halve peren uit blik,

Kook de farfalle in kokend water met een beetje zout zoals je gewend bent. Bak in een droge wok 100 gram in reepjes gesneden plakjes katenspek knapperig. Voeg hieraantoe 1 in blokjes gesneden kipfilet en bak dit bruin. Dan kan je er 1 in ringen gesneden prei bij doen. Bak dit kort mee en giet er daarna 125 ml kookroom bij en breng het op smaak met oregano en tijm. Laat dit kort koken en voeg dan 4 in blokjes gesneden halve peren (uit blik) toe. Warm het nog even kort door en serveer! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat