Wraps met Philadelphia en Kaas

Wraps met Philadelphia en Kaas

Ingrediënten: Philadelpia Paprika en Kruiden roomkaas, tortilla wraps, sla,

Omdat er nog wraps over waren heb ik een snelle lunch in elkaar gedraaid. Smeer elke wrap in met Philadelphia Paprika en Kruiden roomkaas. Leg hierop plakjes kaas en leg elke wrap (nog niet opgerold) in de magnetron. Zet hem op 850 watt voor 1 minuut. Beleg nu elke wrap met wat sla en rol ze goed op. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel