Ouderwetse Macaroni

Ouderwetse Macaroni
Vandaag ouderwetse macaroni, een macaroni die ik kreeg toen ik nog als kind rondhuppelde. Vandaag was het dus weer eens tijd voor nostalgie, ook omdat Michel een bedrijfsuitje had en ik dus alleen moest eten. Het is erg simpel om te maken.

Ingrediƫnten: macaroni, 1 blikje smac, zout, 1 blikje tomatenpuree, gefruite uitjes,

Macaroni koken zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Snijd 1 blikje Smac (of dikke plakken boterhamworst) in kleine blokjes en meng dit in een kom samen met 1 klein blikje tomatenpuree en naar smaak gefruite uitjes. Serveer de smac op de macaroni en hussel het op je bord lekker door elkaar. Als je het lekker lijkt: Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat