Ouderwetse Macaroni

Ouderwetse Macaroni

Vandaag ouderwetse macaroni, een macaroni die ik kreeg toen ik nog als kind rondhuppelde. Vandaag was het dus weer eens tijd voor nostalgie, ook omdat Michel een bedrijfsuitje had en ik dus alleen moest eten. Het is erg simpel om te maken.

Ingrediƫnten: macaroni, 1 blikje smac, zout, 1 blikje tomatenpuree, gefruite uitjes,

Macaroni koken zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Snijd 1 blikje Smac (of dikke plakken boterhamworst) in kleine blokjes en meng dit in een kom samen met 1 klein blikje tomatenpuree en naar smaak gefruite uitjes. Serveer de smac op de macaroni en hussel het op je bord lekker door elkaar. Als je het lekker lijkt: Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel