Wrap met Gehakt en Mexicaanse Saus

Wrap met Gehakt en Mexicaanse Saus
Vandaag eens in lange tijd gebruik gemaakt van een potje en wel een tortilla wrap saus van Casa Fiesta de Mexicaanse saus.

Ingrediƫnten: 1 ui, 300 gram gehakt, 1/2 potje Casa Fiesta Mexicaanse saus, 6 tortilla wraps, gemengde sla, geraspte kaas,

Fruit in de hete olie 1 gesnipperde ui aan en rul daarbij 300 gram gehakt bruin. Voeg hierbij 1/2 potje Casa Fiesta Mexicaanse saus en warm het goed door. Verwarm in de magnetron 6 tortillawraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke wrap met wat gemengde sla, geraspte kaas en een paar scheppen van het gehaktmengsel. Rol het goed op en val direct aan! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat