Wrap met Gehakt en Mexicaanse Saus

Wrap met Gehakt en Mexicaanse Saus

Vandaag eens in lange tijd gebruik gemaakt van een potje en wel een tortilla wrap saus van Casa Fiesta de Mexicaanse saus.

Ingrediënten: 1 ui, 300 gram gehakt, 1/2 potje Casa Fiesta Mexicaanse saus, 6 tortilla wraps, gemengde sla, geraspte kaas,

Fruit in de hete olie 1 gesnipperde ui aan en rul daarbij 300 gram gehakt bruin. Voeg hierbij 1/2 potje Casa Fiesta Mexicaanse saus en warm het goed door. Verwarm in de magnetron 6 tortillawraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke wrap met wat gemengde sla, geraspte kaas en een paar scheppen van het gehaktmengsel. Rol het goed op en val direct aan! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel