Aardappelsalade met Kruiden

Aardappelsalade met Kruiden
Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 450 gram aardappelschijfjes, salie, basilicum, peterselie, bieslook, 50 ml olijfolie,

Bak in een hete koekenpan 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Als het ontbijtspek knapperig is voeg je 1 fijngehakt teentje knoflook en 450 gram aardappelschijfjes toe. Bak tot de aardappelschijfjes bruin zijn. Schep de aardappeltjes in een kom. Maak een dressing van wat fijngehakte blaadjes salie, basilicum en peterselie en wat stengels bieslook (hoeveelheid naar eigen inzicht. Vers uit de kruidentuin is het lekkerst!) en 50 ml olijfolie. Meng dit goed door elkaar en giet de dressing over de aardappelschijfjes heen. Serveer met een salade.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat