Aardappelsalade met Kruiden

Aardappelsalade met Kruiden

Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 450 gram aardappelschijfjes, salie, basilicum, peterselie, bieslook, 50 ml olijfolie,

Bak in een hete koekenpan 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Als het ontbijtspek knapperig is voeg je 1 fijngehakt teentje knoflook en 450 gram aardappelschijfjes toe. Bak tot de aardappelschijfjes bruin zijn. Schep de aardappeltjes in een kom. Maak een dressing van wat fijngehakte blaadjes salie, basilicum en peterselie en wat stengels bieslook (hoeveelheid naar eigen inzicht. Vers uit de kruidentuin is het lekkerst!) en 50 ml olijfolie. Meng dit goed door elkaar en giet de dressing over de aardappelschijfjes heen. Serveer met een salade.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel