Ravioli met Balletjes en Champignons

Ravioli met Balletjes

Ingrediënten: 6 Catalaanse worstjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 stengels bleekselderij, 250 gram kastanjechampignons, 250 ml crème fraiche, ravioli,

Ontvel 6 Catalaanse worstjes en draai van het worstvlees balletjes. Bak de balletjes bruin in de hete olie. Voeg dan 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe en bak dit mee tot de ui glazig is. Dan doe je er 3 gesneden stengels bleekselderij bij en 250 gram in kwarten gesneden kastanjechampignons. Bak mee tot de kastanjechampignons alle vocht hebben opgenomen. Giet er dan 250 ml creme fraiche bij en laat dit op een laag vuur in 5 minuten warm worden. Doe ondertussen de verse ravioli met 4 kazen (van de Albert Heijn) in kokend water en kook dit in 4 minuten gaar…. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel