Ravioli met Balletjes en Champignons

Ravioli met Balletjes
Ingrediënten: 6 Catalaanse worstjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 stengels bleekselderij, 250 gram kastanjechampignons, 250 ml crème fraiche, ravioli,

Ontvel 6 Catalaanse worstjes en draai van het worstvlees balletjes. Bak de balletjes bruin in de hete olie. Voeg dan 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe en bak dit mee tot de ui glazig is. Dan doe je er 3 gesneden stengels bleekselderij bij en 250 gram in kwarten gesneden kastanjechampignons. Bak mee tot de kastanjechampignons alle vocht hebben opgenomen. Giet er dan 250 ml creme fraiche bij en laat dit op een laag vuur in 5 minuten warm worden. Doe ondertussen de verse ravioli met 4 kazen (van de Albert Heijn) in kokend water en kook dit in 4 minuten gaar…. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat