Duo-cake met Sinaasappel en Chocolade

Duo-cake met Sinaasappel en Chocolade

Ingrediënten: 250 gram bloem, 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram pure chocolade, 1 sinaasappel,

Maak in 2 kommen beslag klaar met in elke kom, 125 gram bloem, 125 gram boter, 125 gram suiker, 2 eieren, en een half zakje vanillesuiker. Smelt 100 gram pure chocolade au-bain marie of in de magnetron en meng het door 1 deel van het beslag. In het andere deel van het beslag doe je de rasp van 1 sinaasappelschil en een klein beetje sap. Meng ook dit goed door. Schep het beslag allebei in een ingevette en bebloemde cakevorm. Zet het nu in de voorverwarmde oven op 165 graden voor ongeveer een uur. Laat de cake dan nog even afkoelen in de vorm en stort hem dan uit de vorm. Smul ze!


0 reacties op “Duo-cake met Sinaasappel en Chocolade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel