Peultjes met Cashewnoten en Rundvleesreepjes

Peultjes met Cashewnoten en Rundvleesreepjes
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 stukje gemberwortel, 250 gram rundvleesreepjes, 1 blik tomaatblokjes, 3 eetlepels zoete chilisaus, 1 eetlepel balsamico azijn, 100 gram peultjes, 50 gram cashewnoten,

Bak in de hete olie 1 gesnipperde ui glazig met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 stukje fijngehakte gemberwortel. Als de ui glazig is voeg je 250 gram rundvleesreepjes toe en dit bak je mee tot het bruin is. Voeg dan 1 blikje tomaatblokjes, 3 eetlepels zoete chilisaus, 1 eetlepel balsamico azijn en 100 gram peultjes toe. Laat dit even koken en laat het vervolgens een minuut of 10 op een laag vuurtje sudderen. Strooi als laatste 50 gram cashewnoten door het geheel. Serveer met rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat