Peultjes met Cashewnoten en Rundvleesreepjes

Peultjes met Cashewnoten en Rundvleesreepjes

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 stukje gemberwortel, 250 gram rundvleesreepjes, 1 blik tomaatblokjes, 3 eetlepels zoete chilisaus, 1 eetlepel balsamico azijn, 100 gram peultjes, 50 gram cashewnoten,

Bak in de hete olie 1 gesnipperde ui glazig met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 stukje fijngehakte gemberwortel. Als de ui glazig is voeg je 250 gram rundvleesreepjes toe en dit bak je mee tot het bruin is. Voeg dan 1 blikje tomaatblokjes, 3 eetlepels zoete chilisaus, 1 eetlepel balsamico azijn en 100 gram peultjes toe. Laat dit even koken en laat het vervolgens een minuut of 10 op een laag vuurtje sudderen. Strooi als laatste 50 gram cashewnoten door het geheel. Serveer met rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel