Doperwten met Krieltjes en Gehaktballetjes

Doperwten met Krieltjes en Gehaktballetjes

Een lekker makkelijke maaltijd vandaag. Gewoon gekookte doperwten en gebakken krieltjes. Extra er bij ham-kaas soesjes die echt op moesten, gewoon de Albert Heijn en speciaal vandaag de gehaktballetjes.

Ingrediënten: 300 gram gehakt, 2 eetlepels hoisinsaus, 1 ei, zout, peper, bloem,

Meng hiervoor 300 gram gehakt met 2 eetlepels hoisinsaus, 1 ei, zout en peper. Draai er een aantal balletjes van. Rol ze door de bloem en bak ze bruin in de bakboter. Lekker Makkelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel