Doperwten met Krieltjes en Gehaktballetjes

Doperwten met Krieltjes en Gehaktballetjes
Een lekker makkelijke maaltijd vandaag. Gewoon gekookte doperwten en gebakken krieltjes. Extra er bij ham-kaas soesjes die echt op moesten, gewoon de Albert Heijn en speciaal vandaag de gehaktballetjes.

Ingrediënten: 300 gram gehakt, 2 eetlepels hoisinsaus, 1 ei, zout, peper, bloem,

Meng hiervoor 300 gram gehakt met 2 eetlepels hoisinsaus, 1 ei, zout en peper. Draai er een aantal balletjes van. Rol ze door de bloem en bak ze bruin in de bakboter. Lekker Makkelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat