Hot Sperziebonen Curry

Hot Sperziebonen Curry

Ingrediënten: 3 eetlepels Thaise rode curry, 200 gram krieltjes, 1 ui, 200 gram sperziebonen, 125 ml water, rijst,

Verhit een klein beetje olie in een wok en doe hierbij 3 eetlepels Thaise rode curry. Bak dit een minuut of 2 voeg 200 gram krieltjes en 1 fijngesnipperde ui toe en bak dit een minuut of 5 mee. Voeg 200 gram diepvries sperziebonen toe en bak dit eveneens een minuut of 5 mee. Giet 125 ml water erbij en laat het op een laag vuurtje ongeveer 10 minuten sudderen. Serveer met rijst!

0 gedachten over “Hot Sperziebonen Curry”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>