Hot Sperziebonen Curry

Hot Sperziebonen Curry
Een snelle curry.

Ingrediënten: 3 eetlepels Thaise rode curry, 200 gram krieltjes, 1 ui, 200 gram sperziebonen, 125 ml water, rijst,

Verhit een klein beetje olie in een wok en doe hierbij 3 eetlepels Thaise rode curry. Bak dit een minuut of 2 voeg 200 gram krieltjes en 1 fijngesnipperde ui toe en bak dit een minuut of 5 mee. Voeg 200 gram diepvries sperziebonen toe en bak dit eveneens een minuut of 5 mee. Giet 125 ml water erbij en laat het op een laag vuurtje ongeveer 10 minuten sudderen. Serveer met rijst!


0 reacties op “Hot Sperziebonen Curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat