Hot Sperziebonen Curry

Hot Sperziebonen Curry

Ingrediënten: 3 eetlepels Thaise rode curry, 200 gram krieltjes, 1 ui, 200 gram sperziebonen, 125 ml water, rijst,

Verhit een klein beetje olie in een wok en doe hierbij 3 eetlepels Thaise rode curry. Bak dit een minuut of 2 voeg 200 gram krieltjes en 1 fijngesnipperde ui toe en bak dit een minuut of 5 mee. Voeg 200 gram diepvries sperziebonen toe en bak dit eveneens een minuut of 5 mee. Giet 125 ml water erbij en laat het op een laag vuurtje ongeveer 10 minuten sudderen. Serveer met rijst!


0 reacties op “Hot Sperziebonen Curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel