Kipfilet met Prosciutto en Mozzarella uit de Oven

Kipfilet met Prosciutto en Mozzarella uit de Oven

Ingrediënten: 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 2 kipfilets, salie, mozzarella, prosciutto, 250 ml kookroom, basilicum,

Voor deze kipfilet uit de oven snipper je 1 sjalotje en hak je 1 teentje knoflook fijn. Doe dit alvast in een ovenschaal. Leg op een kipfilet 2 salieblaadjes en 3 plakjes mozzarella. Omwikkel de kipfilets met plakjes prosciutto en leg de kipfilets in de ovenschaal. Giet er 250 ml kookroom bij en strooi er nog wat fijngehakte basilicumblaadjes bij en als je nog wat mozzarella over hebt ook nog wat mozzarella. Zet de schaal nu in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 25 tot 30 minuten. In dit recept is uitgegaan van 2 personen. Lekker bij een Toscaanse salade van de AH en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel