Kipfilet met Prosciutto en Mozzarella uit de Oven

Kipfilet met Prosciutto en Mozzarella uit de Oven
Ingrediënten: 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 2 kipfilets, salie, mozzarella, prosciutto, 250 ml kookroom, basilicum,

Voor deze kipfilet uit de oven snipper je 1 sjalotje en hak je 1 teentje knoflook fijn. Doe dit alvast in een ovenschaal. Leg op een kipfilet 2 salieblaadjes en 3 plakjes mozzarella. Omwikkel de kipfilets met plakjes prosciutto en leg de kipfilets in de ovenschaal. Giet er 250 ml kookroom bij en strooi er nog wat fijngehakte basilicumblaadjes bij en als je nog wat mozzarella over hebt ook nog wat mozzarella. Zet de schaal nu in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 25 tot 30 minuten. In dit recept is uitgegaan van 2 personen. Lekker bij een Toscaanse salade van de AH en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat