Lunchroom de Looier in Gulpen

Lunchroom de Looier - Gulpen

Na een beklimming van de Gulpener berg om de Amstel Gold Race te bekijken hebben we daarna een lekker broodje genomen bij Lunchroom de Looijer in Gulpen. Het had de toepasselijke naam “Broodje Lekker” Het was een broodje besmeerd met kruidenboter, een plakje ham en plakjes tomaat erop en afgemaakt met kaas die even in de oven was gegratineerd. We hebben er beide van gesmuld.

Lunchroom De Looier
Looierstraat 25
6271 BA Gulpen
Tel: 043-4503790


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel