Tagliatelle met Sugarsnaps en Rauwe Ham

Tagliatelle met Sugarsnaps en Rauwe Ham
Ingrediƫnten: 100 gram sugarsnaps, tagliatelle, 2 rode uien, 1 teentje knoflook, 150 gram rauwe ham, 250 gram kastanjechampignons, 4 zongedroogde tomaten, 4 eetlepels mascarpone,

Kook de 100 gram sugarsnaps beetgaar. Kook in heet water de tagliatelle zoals je gewend bent. Bak in een hete wok met olie 2 gesnipperde rode uien en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de rode uien glazig zijn. Doe er dan 150 gram in reepjes gesneden rauwe ham bij en ook 250 gram grof gesneden kastanjechampignons bij. Bak dit een minuut of wat mee en zet het even op laag vuur. Doe er dan 4 in reepjes gesneden zongedroogde tomaat bij en de beetgare sugarsnaps. Warm het geheel nog even goed door. Giet de tagliatelle af en roer er 3 tot 4 eetlepels mascarpone door (mag ook meer, mag ook minder wat je zelf lekker vindt). Serveer de romige tagliatelle in een mooi pastabord en serveer de sugarsnaps er boven op. Eet smakelijk! (Wil je dit vegetarisch? Gewoon de rauwe ham vergeten…)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat