Tagliatelle met Schnitzel in Romige Sinaasappel-kaassaus

Tagliatelle met Schnitzel in Romige Sinaasappel-kaassaus
Ingrediënten: tagliatelle, zout, 2 sinaasappels, 2 schnitzels, 2 uien, 1 teentje knoflook, 250 ml room, 150 gram geraspte kaas, 1 eetlepel peterselie, peper,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Pers 2 sinaasappels uit. Bak in een hete wok met wat olie 2 in reepjes gesneden schnitzel bruin. Als de schnitzelreepjes bruin zijn dan kan je er 2 fijngesnipperde uien en 1 fijngehakt teentje knoflook doen. Bak dit een minuut of 3 mee. Dan doe je er 250 ml room en 150 gram geraspte kaas bij en laat je het even doorkoken. Giet er dan de sinaasappelsap bij en 1 eetlepel fijngehakte peterselie. Breng het op smaak met zout en peper. Warm het even door en het geheel is klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat