Tagliatelle met Schnitzel in Romige Sinaasappel-kaassaus

Tagliatelle met Schnitzel in Romige Sinaasappel-kaassaus

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 2 sinaasappels, 2 schnitzels, 2 uien, 1 teentje knoflook, 250 ml room, 150 gram geraspte kaas, 1 eetlepel peterselie, peper,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Pers 2 sinaasappels uit. Bak in een hete wok met wat olie 2 in reepjes gesneden schnitzel bruin. Als de schnitzelreepjes bruin zijn dan kan je er 2 fijngesnipperde uien en 1 fijngehakt teentje knoflook doen. Bak dit een minuut of 3 mee. Dan doe je er 250 ml room en 150 gram geraspte kaas bij en laat je het even doorkoken. Giet er dan de sinaasappelsap bij en 1 eetlepel fijngehakte peterselie. Breng het op smaak met zout en peper. Warm het even door en het geheel is klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel