Tagliatelle met Schnitzel in Romige Sinaasappel-kaassaus

Tagliatelle met Schnitzel in Romige Sinaasappel-kaassaus

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 2 sinaasappels, 2 schnitzels, 2 uien, 1 teentje knoflook, 250 ml room, 150 gram geraspte kaas, 1 eetlepel peterselie, peper,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Pers 2 sinaasappels uit. Bak in een hete wok met wat olie 2 in reepjes gesneden schnitzel bruin. Als de schnitzelreepjes bruin zijn dan kan je er 2 fijngesnipperde uien en 1 fijngehakt teentje knoflook doen. Bak dit een minuut of 3 mee. Dan doe je er 250 ml room en 150 gram geraspte kaas bij en laat je het even doorkoken. Giet er dan de sinaasappelsap bij en 1 eetlepel fijngehakte peterselie. Breng het op smaak met zout en peper. Warm het even door en het geheel is klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>