Taco’s met Gyrosreepjes

Taco's met Gyrosreepjes

We hadden nog tacoschelpen over en Britt had een leuk idee ermee. Dit heeft Britt er van gemaakt:

Ingrediënten: 6 tacoschelpen, 300 gram gyrosreepjes, geraspte kaas, rauwkost,

Verwarm de oven voor op 120 graden en verwarm daarin 6 tacoschelpen (voor 3 personen). Verhit olie in de pan en bak hierin 300 gram gyrosreepjes bruin. Vul de taco’s met de gyrosreepjes en doe er geraspte kaas over. Serveer het met een frisse rauwkost.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel