Spinazietaartje

Spinazietaartje
Ingrediënten: bladerdeeg, 150 dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 sjalotje, 200 gram spinazie, 75 gram geraspte kaas, 1 ei, zout, peper, geraspte kaas,

Vet 6 ovenschaaltjes in en leg in elk ovenschaaltje een ontdooit velletje bladerdeeg. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek uit, voeg hieraantoe 1 fijngesnipperd sjalotje en 200 gram spinazie. Als de spinazie geslonken is dan haal je de pan van het vuur en doe je er 75 gram geraspte kaas en 1 geklutst ei bij. Breng op smaak met zout en peper. Roer het goed door elkaar en schep het in de met bladerdeeg bekleedde ovenschaaltjes. Doe er als extra nog wat geraspte kaas over en zet de schaaltjes dan in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 minuten. Daarna kan je de bladerdeeg bakjes voorzichtig uit de ovenschaaltjes halen. Pas op het is erg warm… Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat