Spinazietaartje

Spinazietaartje

Ingrediënten: bladerdeeg, 150 dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 sjalotje, 200 gram spinazie, 75 gram geraspte kaas, 1 ei, zout, peper, geraspte kaas,

Vet 6 ovenschaaltjes in en leg in elk ovenschaaltje een ontdooit velletje bladerdeeg. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek uit, voeg hieraan toe 1 fijngesnipperd sjalotje en 200 gram spinazie. Als de spinazie geslonken is dan haal je de pan van het vuur en doe je er 75 gram geraspte kaas en 1 geklutst ei bij. Breng op smaak met zout en peper. Roer het goed door elkaar en schep het in de met bladerdeeg bekleedde ovenschaaltjes. Doe er als extra nog wat geraspte kaas over en zet de schaaltjes dan in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 minuten. Daarna kan je de bladerdeeg bakjes voorzichtig uit de ovenschaaltjes halen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel