Taco’s met Gekruid Gehakt

Taco's met Gekruid Gehakt

Ingrediënten: 300 gram gehakt, 1 sjalot, 1 teentje knoflook, 1/2 eetlepel rode curry pasta, komijnpoeder, 1 tomaat, tacoschelpen,

Maak een uur vooraf het gehakt klaar. Meng 300 gram gehakt met 1 fijngesnipperde sjalot, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1/2 eetlepel rode curry pasta, een beetje komijnpoeder en 1 in kleine blokjes gesneden tomaat. Laat dit een uur afgedekt rusten in de koelkast. Verwarm de tacoschelpen vervolgens voor zoals staat aangegeven op de verpakking en rul het gekruide gehakt in een klein beetje olie. Vul de tacoschelpen en serveer het met een lekkere salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel