Taco’s met Gekruid Gehakt

Taco's met Gekruid Gehakt
Ingrediënten: 300 gram gehakt, 1 sjalot, 1 teentje knoflook, 1/2 eetlepel rode curry pasta, komijnpoeder, 1 tomaat, tacoschelpen,

Maak een uur vooraf het gehakt klaar. Meng 300 gram gehakt met 1 fijngesnipperde sjalot, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1/2 eetlepel rode curry pasta, een beetje komijnpoeder en 1 in kleine blokjes gesneden tomaat. Laat dit een uur afgedekt rusten in de koelkast. Verwarm de tacoschelpen vervolgens voor zoals staat aangegeven op de verpakking en rul het gekruide gehakt in een klein beetje olie. Vul de tacoschelpen en serveer het met een lekkere salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat