San Marco in Doorn

San Marco in Doorn

Na een dagje chocolade proeven tijdens het Choco-Late Festival in Brugge hebben we nog even gegeten in Doorn. Na allerlei chocolade-dingetjes was er nog alleen plek voor een hoofdgerecht. Wat hadden we? Michel had een pizza Quattro Stagioni, Britt een pizza Hawaii en ik en Cor allebei een Scaloppina Finanziera, Kalfsoesters met ham en kaas in een roomsaus. We hebben allemaal lekker gesmuld! (Wil je een impressie van Choco-Late 2007 klik hier)

San Marco
Amersfoortseweg 20
3941 EM Doorn
Tel: 0343-412798
Fax: 0343-412798


1 reactie op “San Marco in Doorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel