San Marco in Doorn

San Marco in Doorn
Na een dagje chocolade proeven tijdens het Choco-Late Festival in Brugge hebben we nog even gegeten in Doorn. Na allerlei chocolade-dingetjes was er nog alleen plek voor een hoofdgerecht. Wat hadden we? Michel had een pizza Quattro Stagioni, Britt een pizza Hawaii en ik en Cor allebei een Scaloppina Finanziera, Kalfsoesters met ham en kaas in een roomsaus. We hebben allemaal lekker gesmuld! (Wil je een impressie van Choco-Late 2007 klik hier)

San Marco
Amersfoortseweg 20
3941 EM Doorn
Tel: 0343-412798
Fax: 0343-412798


1 reactie op “San Marco in Doorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat