Chinese Wraps

Chinese Wraps
Ingredi├źnten: 2 eetlepes sojasaus, 2 eetlepels olie, 1 teentje knoflook, 1 stukje gember, 1 theelepel sesamolie, 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder, 2 kipfilets, 3 bosuien, tortilla wraps,

Maak een marinade van 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels olie, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 klein stukje fijngehakte gemberwortel, 1 theelepel sesamolie en 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder. Marineer hierin 2 in blokjes gesneden kipfilets voor zeker een halve dag. Bak dan de kipfilet bruin in een hete wok en doe hierbij 3 in ringen gesneden bosui. Bak dit even mee. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron. Vul de wraps met de kipfilet. Serveer eventueel met een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat