Chinese Wraps

Chinese Wraps

Ingrediënten: 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels olie, 1 teentje knoflook, 1 stukje gember, 1 theelepel sesamolie, 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder, 2 kipfilets, 3 bosuien, tortilla wraps,

Maak een marinade van 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels olie, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 klein stukje fijngehakte gemberwortel, 1 theelepel sesamolie en 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder. Marineer hierin 2 in blokjes gesneden kipfilets voor zeker een halve dag. Bak dan de kipfilet bruin in een hete wok en doe hierbij 3 in ringen gesneden bosui. Bak dit even mee. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron. Vul de wraps met de kipfilet. Serveer eventueel met een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel