Broodje met Zoete Kipfilet

Broodje met Zoete Kipfilet

Ingrediënten: 1 kipfilet, 3 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel laos, 100 gram blokjes ham, 125 gram champignons, 3 bosui, 1 theelepel honing, 2 eetlepels tomatenketchup, ciabatta,

Marineer 1 in blokjes gesneden kipfilet een avond van te voren in een marinade van 3 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal en 1 theelepel laos. Bak de gemarineerde kipfilet in hete olie snel bruin. Doe er dan 100 gram hamblokjes 125 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosui bij. Bak dit een minuut of 3 mee. Daarna kan je de overgebleven marinade bij de kip doen en ook 1 theelepel honing en 2 eetlepels tomatenketchup erbij doen. Bak ondertussen de ciabatta zoals staat aangegeven op de verpakking in de oven. Snijd de ciabatta open en doe hierin het kipfilet mengsel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel