Kipfilet met Voorjaarspesto en Pijnboompitten en Gevulde Champignons

Kipfilet met Voorjaarspesto en Pijnboompitten en Gevulde Champignons
De makkelijke dinsdag… maar eigenlijk gewoon eens proberen wat de Albert Heijn de klanten voor pasen voorschoteld. Wij hebben nu gekozen voor de Kipfilet met Voorjaarspesto en Pijnboompitten – Kipfilet in een marinade van pesto,knoflook, peper en groene kruiden met Padano kaasschilfers, pijnboompitten en kruidenboter. Erbij hadden we de gevulde champignons, 6 champignons met 3 verschillende smaken: roomkaas met knoflook, roomkaas met zongedroogde tomaten en roomkaas met pesto.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat