Kipfilet met Voorjaarspesto en Pijnboompitten en Gevulde Champignons

Kipfilet met Voorjaarspesto en Pijnboompitten en Gevulde Champignons

De makkelijke dinsdag… maar eigenlijk gewoon eens proberen wat de Albert Heijn de klanten voor Pasen voorschotelt. Wij hebben nu gekozen voor de Kipfilet met Voorjaarspesto en Pijnboompitten – Kipfilet in een marinade van pesto,knoflook, peper en groene kruiden met kaasschilfers, pijnboompitten en kruidenboter. Erbij hadden we de gevulde champignons, 6 champignons met 3 verschillende smaken: roomkaas met knoflook, roomkaas met zongedroogde tomaten en roomkaas met pesto.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel