Pringles Deluxe

Pringles Deluxe
Van Britt kregen we vandaag een voorafje. Een Pringles Deluxe hapje. Hoe ze het heeft gemaakt?

Ingrediƫnten: 1/4 rode paprika, kaas, Pringles naturel, bieslook, mayonaise, curry,

Snijd 1 kwart rode paprika in kleine stukjes. Snijd een aantal plakjes kaas en rol de kaas op met wat stukjes paprika erin. Leg elk kaas-paprika rolletje op een naturel Pringle chips. Daarna doe je er een toefje bieslook-mayonaise speciaal erop. De bieslook-mayonaise speciaal maak je als volgt. Snijdt een aantal bieslooksprietjes heel fijn en doe dit samen met mayonaise en curry in een kom en roer dit goed door. Het is ook erg leuk om dit als hapje te serveren. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat