Pringles Deluxe

Pringles Deluxe

Van Britt kregen we vandaag een voorafje. Een Pringles Deluxe hapje. Hoe ze het heeft gemaakt?

Ingrediënten: 1/4 rode paprika, kaas, Pringles naturel, bieslook, mayonaise, curry,

Snijd 1 kwart rode paprika in kleine stukjes. Snijd een aantal plakjes kaas en rol de kaas op met wat stukjes paprika erin. Leg elk kaas-paprika rolletje op een naturel Pringle chips. Daarna doe je er een toefje bieslook-mayonaise speciaal erop. De bieslook-mayonaise speciaal maak je als volgt. Snijdt een aantal bieslooksprietjes heel fijn en doe dit samen met mayonaise en curry in een kom en roer dit goed door. Het is ook erg leuk om dit als hapje te serveren. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel