Koude Wrap

Koude Wrap

Soms heb je wat dingen over die je lekker kan combineren. In dit geval had ik wraps, pesto en zongedroogde tomaten over, samen met een plakje Brugse ham en ijsbergsla werd het een heerlijke wraps.

Ingrediënten: tortilla wraps, pesto, ham, ijsbergsla, zongedroogde tomaten,

Verwarm de wraps zoals staat vermeld op de verpakking. Bestrijk daarna de wraps met groene pesto. Leg er dan een plakje Brugse ham (of een andere smakelijke hamsoort) op en wat ijsbergsla en fijngesneden zongedroogde tomaten. Rol de wraps goed op en serveer direct. Als je de wraps in kleinere stukken snijdt is het een heerlijk hapje voor bij de borrel.


Één reactie op “Koude Wrap

  1. Hoi Anja,
    Dit recept heb ik met mijn verjaardag gemaakt en ze zijn zeker goedgekeurd! Erg lekker! Ik heb ze wel met rucola slamix gemaakt.
    Erg goede variatie op de eeuwige roomkaas wraps! (Ik lust geen kaas, vandaar!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel