Koude Wrap

Koude Wrap
Soms heb je wat dingen over die je lekker kan combineren. In dit geval had ik wraps, pesto en zongedroogde tomaten over, samen met een plakje Brugse ham en ijsbergsla werd het een heerlijke wraps.

Ingrediƫnten: tortilla wraps, pesto, ham, ijsbergsla, zongedroogde tomaten,

Verwarm de wraps zoals staat vermeld op de verpakking. Bestrijk daarna de wraps met groene pesto. Leg er dan een plakje Brugse ham (of een andere smakelijke hamsoort) op en wat ijsbergsla en fijngesneden zongedroogde tomaten. Rol de wraps goed op en serveer direct. Als je de wraps in kleinere stukken snijdt is het een heerlijk hapje voor bij de borrel.

This recipe is also available in english!


1 reactie op “Koude Wrap

  1. Hoi Anja,
    Dit recept heb ik met mijn verjaardag gemaakt en ze zijn zeker goedgekeurd! Erg lekker! Ik heb ze wel met rucola slamix gemaakt.
    Erg goede variatie op de eeuwige roomkaas wraps! (Ik lust geen kaas, vandaar!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat