Broccoli met Wortel, Shiitake en Taugé

Broccoli met Wortel, Shiitake en Tauge

Ingrediënten: 1 broccoli, 1 wortel, 1 ui, 150 gram shiitake, 125 gram taugé, 100 ml water, 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, zout, noedels,

Kook 1 stronk in roosjes gesneden broccoli beetgaar. Bak in de hete olie 1 in plakjes gesneden wortel ongeveer een minuut of 5. Doe er dan 1 gesnipperde ui en de broccoliroosjes toe en bak dit een minuut of 3 mee. Dan kan je er 150 gram grof gesneden shiitake paddenstoelen bij doen en een minuut of 5 mee bakken. Voeg 125 gram taugé toe. Blus het dan af met 100 ml water, 4 eetlepels ketjap manis en 2 eetlepel tomatenketchup. Breng het nog op smaak met wat zout. Laat het nog zeker een minuut of 5 pruttelen. Lekker met noedels. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel