Broccoli met Wortel, Shiitake en Tauge

Broccoli met Wortel, Shiitake en Tauge
Ingrediënten: 1 broccoli, 1 wortel, 1 ui, 150 gram shiitake, 125 gram taugé, 100 ml water, 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, zout, noedels,

Kook 1 stronk in roosjes gesneden broccoli beetgaar. Bak in de hete olie 1 in plakjes gesneden wortel ongeveer een minuut of 5. Doe er dan 1 gesnipperde ui en de broccoliroosjes toe en bak dit een minuut of 3 mee. Dan kan je er 150 gram grofgesneden shiitake paddenstoelen bij doen en een minuut of 5 mee bakken. Voeg 125 gram taugé toe. Blus het dan af met 100 ml water, 4 eetlepels ketjap manis en 2 eetlepel tomatenketchup. Breng het nog op smaak met wat zout. Laat het nog zeker een minuut of 5 pruttelen. Lekker met noedels. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat