Wrap met Kipfilet, Prei en Tauge

Wrap met Kipfilet, Prei en Tauge

Ingrediënten: 2 kipfilets, 3 eetlepels hoisinsaus, 1 prei, cashewnoten, 50 gram taugé, 4 tortilla wraps,

Marineer 2 in blokjes gesneden kipfilets met 3 eetlepels hoisin saus, laat dit een nachtje in een goed afgesloten bakje in de koelkast staan. Bak, de volgende dag, de kipfilet bruin en doe hierbij 1 in ringen gesneden prei, een handje cashewnoten en 50 gram taugé. Bak dit een minuut of 2 mee. Verwarm de wraps zoals staat vermeld op de verpakking en vul deze met het kipmengsel. Je hebt genoeg vulling voor 4 wraps. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>