Wrap met Kipfilet, Prei en Tauge

Wrap met Kipfilet, Prei en Tauge
Ingrediënten: 2 kipfilets, 3 eetlepels hoisinsaus, 1 prei, cashewnoten, 50 gram taugé, 4 tortilla wraps,

Marineer 2 in blokjes gesneden kipfilets met 3 eetlepels hoisin saus, laat dit een nachtje in een goed afgesloten bakje in de koelkast staan. Bak, de volgende dag, de kipfilet bruin en doe hierbij 1 in ringen gesneden prei, een handje cashewnoten en 50 gram taugé. Bak dit een minuut of 2 mee. Verwarm de wraps zoals staat vermeld op de verpakking en vul deze met het kipmengsel. Je hebt genoeg vulling voor 4 wraps. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat