Wrap met Kipfilet, Prei en Tauge

Wrap met Kipfilet, Prei en Tauge

Ingrediënten: 2 kipfilets, 3 eetlepels hoisinsaus, 1 prei, cashewnoten, 50 gram taugé, 4 tortilla wraps,

Marineer 2 in blokjes gesneden kipfilets met 3 eetlepels hoisin saus, laat dit een nachtje in een goed afgesloten bakje in de koelkast staan. Bak, de volgende dag, de kipfilet bruin en doe hierbij 1 in ringen gesneden prei, een handje cashewnoten en 50 gram taugé. Bak dit een minuut of 2 mee. Verwarm de wraps zoals staat vermeld op de verpakking en vul deze met het kipmengsel. Je hebt genoeg vulling voor 4 wraps. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel