Cordon Blue met Aardappelbolletjes en Boerensalade

Cordon Blue met Aardappelbolletjes en Boerensalade

Vandaag weer iets uit de “kinderkeuken”. Britt heeft voor ons een heerlijke maaltijd op tafel getoverd. Deze maaltijd bestond uit een Cordon Blue, gebakken aardappelbolletjes en boerensalade. Het was weer heerlijk!


2 reacties op “Cordon Blue met Aardappelbolletjes en Boerensalade

    • Dit was ooit een makkelijke dag, en is er gewoon makkelijk gekookt. Dit zijn aardappelbolletjes uit de vriezer en dan gebakken in hete boter (regelmatig de balletjes laten rollen overigens)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel