Cordon Blue met Aardappelbolletjes en Boerensalade

Cordon Blue met Aardappelbolletjes en Boerensalade
Vandaag weer iets uit de “kinderkeuken”. Britt heeft voor ons een heerlijke maaltijd op tafel getoverd. Deze maaltijd bestond uit een Cordon Blue, gebakken aardappelbolletjes en boerensalade. Het was weer heerlijk!


2 reacties op “Cordon Blue met Aardappelbolletjes en Boerensalade

    • Dit was ooit een makkelijke dag, en is er gewoon makkelijk gekookt. Dit zijn aardappelbolletjes uit de vriezer en dan gebakken in hete boter (regelmatig de balletjes laten rollen overigens)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat