Pasta met Bieflap, Prei en Appel

Pasta met Bieflap, Prei en Appel

Ingrediënten: pasta, 200 gram bieflapjes, 2 prei. 1 appel, 3 eetlepels vleesfond, 1 eetlepel mosterd, 125 ml kookroom, zout, peper,

Kook de pasta zoals je gewend bent. Snij 200 gram bieflapjes in kleine blokjes en bak deze bruin in de hete olie. Doe hierbij 2 in ringen gesneden preien en 1 in blokjes gesneden appel. Bak dit een minuut of 3 mee. Voeg dan 3 eetlepels vleesfond, 1 eetlepel mosterd en 125 ml kookroom toe. Breng dit aan de kook en laat dit een minuut of 10 pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper en strooi er nog wat fijn gehakte peterselie over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel