Pasta met Bieflap, Prei en Appel

Pasta met Bieflap, Prei en Appel
Ingrediënten: pasta, 200 gram bieflapjes, 2 prei. 1 appel, 3 eetlepels vleesfond, 1 eetlepel mosterd, 125 ml kookroom, zout, peper,

Kook de pasta zoals je gewend bent. Snij 200 gram bieflapjes in kleine blokjes en bak deze bruin in de hete olie. Doe hierbij 2 in ringen gesneden preien en 1 in blokjes gesneden appel. Bak dit een minuut of 3 mee. Voeg dan 3 eetlepels vleesfond, 1 eetlepel mosterd en 125 ml kookroom toe. Breng dit aan de kook en laat dit een minuut of 10 pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper en strooi er nog wat fijn gehakte peterselie over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat