Cafetaria t Hoekje in Veenendaal

Cafetaria t Hoekje - Veenendaal cha sieuw menu

Soms heb je een dag waar van alles mis gaat… Nou ja mis, eerder kapot… Lege accu van de auto (nee geen lichten laten branden of iets dergelijks), probeer je te bellen met je mobiel en daar is de antenne van kapot… dan maar chippen en bellen in een telefooncel. Dus na een vreemde dag maar lekker makkelijk gedaan en een menu gehaald bij Cafetaria ‘t Hoekje. Naast de snacks kan je daar overheerlijke Chinese menu’s halen wij hadden het menu Cha Sieuw met Bami Goreng en een met Nasi Goreng.

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal
Tel: 0318-510946


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel