Gevulde Cakejes

Gevulde Cakejes

Eens kleine cakejes gebakken met een vulling van witte chocolade en aardbeienjam.

Ingrediënten: 150 gram boter, 150 gram suiker, 3 eieren, 150 gram bloem, witte chocolade, aarbeienjam,

Begin met het beslag. Mix 150 gram boter met 150 gram suiker en 3 eieren tot een romig geheel. Doe er dan 150 gram bloem bij en mix het allemaal nog goed door. Zet nu 12 papieren cakevormpjes op een bakplaat en vul ze met een eetlepel cakebeslag. Druk in elk vormje 1 blokje witte chocolade, en schep op de chocolade weer een dessertlepel aardbeienjam. Dek alles nu weer af met een eetlepel cakebeslag. Zorg dat je geen chocolade of aardbeienjam meer ziet. Zet ze nu voor ongeveer een uur in de voorverwarmde oven op 160 graden. Na het uurtje haal je ze uit de oven en laat je ze afkoelen op het rooster. Daarna kan je lekker gaan smullen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel