Gemarineerd Varkensfiletlapje met Olijven

Gemarineerd Varkensfiletlapje met Olijven

Een simpel, maar toch verrassend recept.

Ingrediënten: 3 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels balsamico azijn, 1 theelepel mosterd, 2 teentjes knoflook, 2 varkensfiletlapjes, zout, peper, groene olijven, basilicum,

Maak een marinade voor de varkensfiletlapjes. Doe in een kom 3 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels balsamico azijn, 1 theelepel mosterd en 2 teentjes fijngehakte knoflook. Mix dit goed. Kruid 2 varkensfiletlapjes met zout en peper en leg deze in de marinade voor minstens 5 minuten. Snijd ondertussen een handvol (of zoveel je zelf lekker vindt) groene olijven zonder pit door de helft. Verhit een grilpan en bak de gemarineerde varkensfiletlapjes om en om bruin samen met de gehalveerde olijven. Strooi er op het laatst nog wat fijngehakte basilicum over. Serveer het geheel met een salade en om een beetje in de Italiaanse sferen te blijven met pasta. Eet smakelijk!


0 reacties op “Gemarineerd Varkensfiletlapje met Olijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel