Chocoladetaartje

Chocoladetaartje

Soms zie je wat op tv wat je na wil maken, maar dan naar eigen inzicht… dit is er van geworden:

Ingrediënten: 125 gram boter, 125 gram pure chocolade, 4 eieren, 50 gram suiker, 50 gram bloem,

Smelt 125 gram boter met 125 gram pure chocolade. Klop 2 eieren, 2 eidooiers en 50 gram suiker tot een luchtig geheel. Voeg dit bij de gesmolten chocolade en roer het door met 50 gram bloem. Doe dit in ingevette en met suiker bestrooide ovenschaaltjes. De ovenschaaltjes moeten voor 3/4 vol zitten want tijdens het bakken komt het nog iets omhoog. Doe in elk schaaltje 2 stukjes witte chocolade, zorg dat je ze niet meer ziet. Nu kan het in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 20 minuten. Je kan de chocoladetaartjes gelijk serveren als ze uit de oven komen! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel