Chocoladetaartje

Chocoladetaartje
Soms zie je wat op tv wat je na wil maken, maar dan naar eigen inzicht… dit is er van geworden:

Ingrediënten: 125 gram boter, 125 gram pure chocolade, 4 eieren, 50 gram suiker, 50 gram bloem,

Smelt 125 gram boter met 125 gram pure chocolade. Klop 2 eieren, 2 eidooiers en 50 gram suiker tot een luchtig geheel. Voeg dit bij de gesmolten chocolade en roer het door met 50 gram bloem. Doe dit in ingevette en met suiker bestrooide ovenschaaltjes. De ovenschaaltjes moeten voor 3/4 vol zitten want tijdens het bakken komt het nog iets omhoog. Doe in elk schaaltje 2 stukjes witte chocolade, zorg dat je ze niet meer ziet. Nu kan het in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 20 minuten. Je kan de chocoladetaartjes gelijk serveren als ze uit de oven komen! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat