Paksoi met Hamlap

Paksoi met Hamlapblokjes
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel gemberpoeder, 250 gram hamlapjes, 2 eetlepels ketjap manis, 1 krop paksoi, zout, peper, rijst,

Verhit olie in de wok en fruit hierin 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en een eetlepel gemberpoeder. Roerbak er daarna 250 gram in blokjes gesneden hamlapjes door met 2 eetlepels ketjap manis. Als de hamlapjes goudbruin zijn dan voeg je er 1 in reepjes gesneden krop paksoi toe. Warm dit een minuut of 5. Breng het op smaak met zout en peper. Serveer het geheel met bijvoorbeeld rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel