Paksoi met Hamlap

Paksoi met Hamlapblokjes
Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel gemberpoeder, 250 gram hamlapjes, 2 eetlepels ketjap manis, 1 krop paksoi, zout, peper, rijst,

Verhit olie in de wok en fruit hierin 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en een eetlepel gemberpoeder. Roerbak er daarna 250 gram in blokjes gesneden hamlapjes door met 2 eetlepels ketjap manis. Als de hamlapjes goudbruin zijn dan voeg je er 1 in reepjes gesneden krop paksoi toe. Warm dit een minuut of 5. Breng het op smaak met zout en peper. Serveer het geheel met bijvoorbeeld rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat