Paksoi met Hamlap

Paksoi met Hamlapblokjes

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel gemberpoeder, 250 gram hamlapjes, 2 eetlepels ketjap manis, 1 krop paksoi, zout, peper, rijst,


Verhit olie in de wok en fruit hierin 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en een eetlepel gemberpoeder. Roerbak er daarna 250 gram in blokjes gesneden hamlapjes door met 2 eetlepels ketjap manis. Als de hamlapjes goudbruin zijn dan voeg je er 1 in reepjes gesneden krop paksoi toe. Warm dit een minuut of 5. Breng het op smaak met zout en peper. Serveer het geheel met bijvoorbeeld rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>