Zoete Schnitzel uit de Wok

Zoete Schnitzel uit de Wok
Ingrediƫnten: penne, 2 schnitzels, 1 ui, 1 rode paprika, 1 eetlepel gemberpoeder, 100 ml water, 75 ml rode wijnazijn, 4 eetlepels honing, 1 bouillonblokje, 3 bosuien,
Een zoet gerechtje uit de wok met pasta, maar kan natuurlijk ook met rijst, noedels of aardappeltjes, wat jezelf lekker lijkt bij dit gerecht. Mij leek het lekker met pasta, en dit keer dan de variant penne. De pasta is inmiddels wel bekend hoe je het kookt, dus gelijk maar naar de zoete schnitzel. Voor 2 personen roerbak je 2 in reepjes schnitzel bruin in de hete olie. Als het bruin is dan voeg je er 1 gesnipperde ui, 1 gesneden rode paprika en ongeveer een eetlepel gemberpoeder aan toe. Roerbak dit een minuut of 5 mee. Voeg dan 100 ml water,75 ml rode wijnazijn, 4 eetlepels honing en 1 verpulverd bouillonblokje toe. Dit wok je een minuut op hoog vuur en dan doe je er nog 3 in ringen gesneden bosuien bij. Verwarm het nog even goed door en serveer de zoete schnitzel met de pasta (of de rijst, etc etc). Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat