Kwalitaria de Boulevard in Veenendaal

Kwalitaria de Boulevard - Veenendaal

Even lekker makkelijk, snacken. We waren toch weer eens bij de bouwmarkt en daar zit vlakbij om de hoek een lekkere snackbar. We hadden beide een Texasburger (een hamburger met bacon, paprika en een cajunsaus) en beide een patatje één met joppiesaus en de ander met pindasaus.

Kwalitaria de Boulevard
Groeneveldselaan 31
3902 HA Veenendaal
Tel: 0318-508610
Fax: 0318-507203


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel