Pasta met Venkel en Romige Dillesaus

Pasta met Venkel en Romige Dillesaus
Ingrediënten: pasta, 1 venkel, zout, 1 gele paprika, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 125 ml zure room, citroensap, 1 eetlepel dille, peper,

Kook de pasta, maakt niet uit wat voor een soort, zoals je gewend bent in kokend water met een beetje zout. Bak in de hete olie 1 fijngesneden venkelknol, 1 gesneden gele paprika en 1 teentje knoflook. Wok dit een minuut of 5. Voeg dan 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit ook een minuut of 10 mee. Maak ondertussen de romige dillesaus. Meng in een schaaltje 125 ml zure room met een scheutje citroensap en een eetlepel dille. Roer dit goed door. Breng nu het kip-venkelmengsel op smaak met zout en peper en roer de dillesaus erdoor. Warm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat