Pasta met Venkel en Romige Dillesaus

Pasta met Venkel en Romige Dillesaus

Ingrediënten: pasta, 1 venkel, zout, 1 gele paprika, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 125 ml zure room, citroensap, 1 eetlepel dille, peper,

Kook de pasta, maakt niet uit wat voor een soort, zoals je gewend bent in kokend water met een beetje zout. Bak in de hete olie 1 fijngesneden venkelknol, 1 gesneden gele paprika en 1 teentje knoflook. Wok dit een minuut of 5. Voeg dan 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit ook een minuut of 10 mee. Maak ondertussen de romige dillesaus. Meng in een schaaltje 125 ml zure room met een scheutje citroensap en een eetlepel dille. Roer dit goed door. Breng nu het kip-venkelmengsel op smaak met zout en peper en roer de dillesaus erdoor. Warm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel