Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Ingrediƫnten: 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 wortel, 3 stengels bleekselderij, 1 blik gepelde tomaten, rode wijn, spaghetti,

Bak in een hete wok 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek krokant. Voeg hieraantoe 250 gram gehakt en bak dit even mee. Als het gehakt rul is en bruin dan kan je er 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 in stukjes gesneden wortel en 3 gesneden stengels bleekselderij. Bak dit een minuut of 5 mee en voeg dan 1 blik gepelde tomaten en een scheutje rode wijn toe. Laat het geheel 30 tot 40 minuten pruttelen. Serveer het geheel met spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel