Ikea in Amersfoort

Ikea - Amersfoort Tja als je van een huis met allemaal inbouwkasten naar een huis zonder inbouwkasten gaat dan heb je opbergers nodig. Dan maar naar Ikea en als je dan toch bij de Ikea bent even wat eten. Natuurlijk namen we Zweede Balletjes dat hoort, en als toetje een chocolademousse.

Ikea Amersfoort
Euroweg 101
3825 HB Amersfoort


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel