Kipfilet met Peultjes in Zoetzure saus

Kipfilet met Peultjes in Zoetzure saus
Een makkelijk wokgerecht en ook snel klaar!

Ingrediƫnten: noedels, 1 kipfilet, 1 prei, 1 rode paprika, 150 gram peultjes, Conimex Sweet en Sour woksaus,

Maak noedels klaar zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak in de hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Doe als de kipfilet bruin is er 1 in ringen gesneden prei, en 1 in reepjes gesneden rode paprika bij. Wok dit een minuut of 5 mee. Voeg dan 150 gram peultjes toe met naar smaak Conimex Sweet en Sour woksaus. Wok het geheel nog een minuut of 5 en serveer het geheel met de noedels. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat