Kipfilet met Peultjes in Zoetzure saus

Kipfilet met Peultjes in Zoetzure saus

Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, 1 prei, 1 rode paprika, 150 gram peultjes, Conimex Sweet en Sour woksaus,

Maak noedels klaar zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak in de hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Doe als de kipfilet bruin is er 1 in ringen gesneden prei, en 1 in reepjes gesneden rode paprika bij. Wok dit een minuut of 5 mee. Voeg dan 150 gram peultjes toe met naar smaak Conimex Sweet en Sour woksaus. Wok het geheel nog een minuut of 5 en serveer het geheel met de noedels. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel