Wiener Schnitzel met Italiaanse salade en Barbecuekrieltjes

Wiener Schnitzel met Italiaanse salade en Barbecuekrieltjes

Een makkelijke maaltijd, en ook even gelijk de gelegenheid om te oefenen met keramisch koken. Het is echt anders dan gas, maar al doende leert men. De wiener schnitzel is ietwat te snel gegaan. Maar smaakte nog best. Met een Italiaanse salade en barbecuekrieltjes was het wel weer geslaagd.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel