Bali Express in Veenendaal

Bali Express Veenendaal maandmenu Bali Express - Veenendaal frites kaassouflé

Vandaag een lekker makkelijke dag gehad. We hadden hulp uit Friesland de hele dag en na veel klussen wil je ook wat eten. We hebben met zijn viertjes weer een maandmenu van Bali Express, en Britt had zin in een frietje met een kaassouflé.

Bali Express
Schrijverspark 73-77
3901 PC Veenendaal
Tel.: 0318-556340


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel