Simpele Macaroni

Simpele Macaroni
Voor het eerst koken in ons nieuwe huis, en dat is wennen koken op keramisch in plaats van gas. Maar dat zal wel goed komen. We hadden in ieder geval een lekkere makkelijke pasta.

Ingrediënten: macaroni, 2 uien, 250 gram blokjes ham, 250 ml tomatensaus, geraspte kaas,

Kook macaroni zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een wok 2 gesnipperde uien glazig, als de uien glazig zijn dan voeg je er 250 gram blokjes ham aan toe. Bak dit even mee, voeg dan naar smaak tijm en een halve pot (250 ml) tomatensaus aan toe. Warm dit goed door. Doe de macaroni in een mooi pastabord. Schep er de tomatensaus op en strooi er als laatste wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat