Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Voor het eerst koken in ons nieuwe huis, en dat is wennen koken op keramisch in plaats van gas. Maar dat zal wel goed komen. We hadden in ieder geval een lekkere makkelijke pasta.

Ingrediënten: macaroni, 2 uien, 250 gram blokjes ham, 250 ml tomatensaus, geraspte kaas,

Kook macaroni zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een wok 2 gesnipperde uien glazig, als de uien glazig zijn dan voeg je er 250 gram blokjes ham aan toe. Bak dit even mee, voeg dan naar smaak tijm en een halve pot (250 ml) tomatensaus aan toe. Warm dit goed door. Doe de macaroni in een mooi pastabord. Schep er de tomatensaus op en strooi er als laatste wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel